5G opdatering påsken 2022

TDC er som forventet kommet rigtigt langt med deres 5G udrulning forløber helt som planlagt. Der sker noget hver måned og du kan følge med på deres 5G dækningskort, hvo du kan se fremskridt hver måned.

Selv i Ertebølle ved limfjorden er der fuldt skrald på 5G med over 180 mbit download og det slår alt hvad der ellers er af 4G fra konkurrenterne.

Med andre ord, det er ikke kun storbyerne TDC dækker i dag, de er også begyndt at bevæge sig ud i yderområderne med 5G Master.

Oister 5G dækning

Vi er mange der venter på et billigt 5G abonnement fra Oister, men her kommer vi til at vente godt et år før der er god dækning i hele Danmark.
Der er allerede dækning i mange af de støre byer men i sommerhuset – nej, der er ikke noget at komme efter.

Telia og Telenor med 5g?

Her går det også fremad, der er allerede god dækning i de største danske byer, men her er der også lang vej, før de bare kommer på niveau med TDC.

De er dog begyndt at skrive ved deres abonnementer, at de er 5G ready, hvad det så lige dækker over af alternativ markedsføring skal vi ikke kunne sige.

Eneste 5G netværk der virker = TDC

TDC har det eneste funktionsdygtige 5G netværk lige i øjeblikket og det trækker tænder ud på konkurrenterne.
Skulle du vælge nyt abonnement, ville du så ikke vælge et med 5G? Tjoo, naturligvis og det kan du kun få hos de teleselskaber der benytter TDC, f.eks. Telmore eller Yousee.